Sport

Elképesztő dráma, fantasztikus hangulat: a Szeged legyőzte a Vasast!

A labdarúgó NB II 2. fordulójának találkozóján szemet gyönyörködtető játékot láthattunk, ahol a Vasast fogadta a Szeged, több, mint 2000 néző előtt!

A találkozó elején pár percig a Vasas mutatta meg, hogy az első osztályba szeretnének feljutni, de utána jöttek a szegedi srácok. Gyönyörű mezőnyjátékkal egyszerűen átvették a pályán a hatalmat, és szemet gyönyörködtető megoldásokkal szórakoztatták a lelkes szegedieket. Két csodálatos találattal az első félidő után megérdemelten vezettünk 2-0-ra.

A szünet után sajnos a Vasas jött lendületesebben ki a pályára, és negyed óra alatt ki is egyenlítettek. Erre megint csak jött a szegedi válasz, de 3-2-nél vitatható büntetőt fújt a játékvezető…ellenünk. Ekkor már csak pár perc volt hátra a találkozóból, és a büntető értékesítése után 3-3-at mutatott az eredményjelző tábla.

És ekkor jött a közönség ereje, szinte felrobbant a stadion a szurkolók hangjától: megérezhette ezt a szegedi csapat is és egy elképesztően gyönyörű támadás után, a hosszabbítás utolsó perceiben Borvető megszerezte a győzelmet jelentő gólt!

A rendkívül jó színvonalú, változatos meccs számokban: SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–VASAS FC 4–3 (2–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 2083 néző. Vezette: Pillók Ádám (Vígh-Tarsonyi, Vrbovszki).
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi, Nagy Zs., Tóth B. – Papp Á. (Gera, 86.), Gajdos, Prosser (Palincsár, 61.). – Nyári (Radics, 69.), Bíró, Óvári (Borvető, 86.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics. 
VASAS: Uram – Ódor (Ihrig-Farkas, 59.), Szivacski, Baráth B., Deutsch – Urblik (Sztojka, a szünetben), Hidi M. – Faragó (Girsik, 59.)., Holender (Radó, a szünetben), Hinora (Zimonyi, 84.) – Novothny. Vezetőedző: Desits Szilárd. 
Gólszerző: Óvári (26.), Papp Á. (28.), Szilágyi (81.), Borvető (90+4.), ill. Radó (61.), Ihrig-Farkas (77.), Radó (90+2., 11-esből). 
Kiállítva: Szivacski (87.).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb