Szegedi Arcok

Lendületben volt a Táskás Ember, valamiért egy kartonlapot is felgumírozott a fejére

Januárban történt az az incidens, amikor majdnem balesetet okozott a Táskás Ember Szeged és Hódmezővásárhely között, akkor videóra vették a hajmeresztő akciót is. Nos, nagyon úgy fest, hogy azóta sem unta meg a fent is említett útszakaszt, hiszen nap mint nap lefutja a távot az autósok réme, viszont most a táska mellett egy kartonlapot is felgumírozott a fejére.

Tavaly nyáron is útközben volt, s a mostanin is azon van a Szeged-Vásárhely között autóval, motorral közlekedők réme, a Táskás Ember. Ma délelőtt a Hódpress szúrta ki a laktanyai körforgalomnál Vásárhelyen, majd amikor megszólították, kiabálni kezdett.

KARTONTÁBLA A FEJEN, TÁSKA A KÉZBEN

“Ma délelőtt a laktanyai körforgalomnál tűnt fel, de ezúttal a kerékpárútról kanyarodott le az Aldival átellenben lévő oldalon. Fejére jól láthatóan felgumírozott egy téglalap alakú kartontáblát, s összevissza kiabálni kezdett, amikor rászóltunk, hogy ki ne menjen az úttestre. A táskáját az arca elé emelte, hogy azt egyébként is szokta, ha valaki hozzászól, s azt üvöltözte, hogy azt a testrészét fényképezzük le, mely csak a fiúknak van, s nekik is csak egy” – emelte ki a lap.

MAJDNEM BALESET LETT A VÉGE

A rendőrség már tavaly is azt írta a lap érdeklődésére, hogy az úton tartózkodás szabályainak megsértése miatt több alkalommal szabtak már ki ellene helyszíni bírságot. Sőt, az év elején szabálysértési eljárást is indítottak, amikor majdnem balesetet okozott a 47-esen. Nagyon úgy fest, hogy a bírságok vajmi keveset érnek, hiszen szinte minden nap találkozhat vele az ember.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb