Mindenmás

Nem tudsz ingyen vízzel locsolni! Na fogd meg a söröm… Befutott a nap fotója, avagy a szegény ember vízzel főz

Szeged városa nemcsak a paprikájáról, napfényéről és gasztronómiai különlegességeiről híres, hanem az itt élő emberek találékonyságáról is. Ma éppen egy szegedi „MacGyver-mókus” érezte, hogy túl sok a vízszámlája.

A következő fotót mikor küldtétek, dobtunk egy hátast: egy közterületi ivókút szerepel rajta. Eddig nem lenne különösebb, de a részletekben rejlik az ördög – vagyis inkább a szegedi találékonyság. A képen egy fogóval kifeszített kötél segítségével a kút karját lehúzták, így az állandóan vizet ad. De ez még nem minden! A kút szájára egy slagot is helyeztek, így a találékony szegedi lakos folyamatosan hozzájutott az ivóvízhez…ingyen!

Ez a kép tökéletesen illusztrálja azt a szegedi lelkesedést és ügyességet, amellyel sokszor megoldjuk a hétköznapi problémákat. Az eset persze a vízpazarlás miatt vitatható, de az ötletessége mindenképp dicséretes.

A város szívében, a Tisza partján és a szegedi utcákon minden nap történik valami különleges, és ezzel a fotóval ismét bizonyítottuk, hogy a szegedieknek nincs hiányuk kreativitásból! És a Szeged365 Family előtt nem marad rejtve semmi.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb