Mindenmás

Megvertek, majd kifosztottak egy férfit Csongrádon

Szerelemféltés miatt megvertek, majd kifosztottak egy férfit Csongrádon – tudtuk meg hétfőn a rendőrségtől. Mint kiderült, a férfit a tettes homlokon ütötte egy téglával, majd elvette a pénzét és a mobiltelefonját is.

A közlemény szerint 2023. augusztus 4-én szerelemféltés miatt egy helybéli lakos szóváltásba keveredett egy másik férfival Csongrádon, majd dulakodni kezdtek. A sértett el akart szaladni, azonban vitapartnere utolérte, és homlokon ütötte egy téglával, melynek következtében elesett.

JELEN VOLT A TETTES ÉLETTÁRSA IS

A férfi magatehetetlenségét kihasználva a támadó ezután elvette tőle a nála lévő pénzét, a kulcscsomóját és a mobiltelefonját is. A bűncselekmény elkövetésekor jelen volt a bántalmazó élettársa is. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként pár óra leforgása alatt azonosítottak egy csongrádi férfit és egy nőt, akiket előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A férfinek súlyos testi sértés, továbbá tettestársával egyetemben kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt kell majd felelnie.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb