Mindenmás

Újabb infók: elfogták annak a fiatal lánynak a támadóját, akit szombaton bántalmaztak a Kazinczy utcában

Fiatal lányt bántalmaztak szombaton, a kora reggeli órákban Szegeden, a Kazinczy utcában – írtuk meg az eseményeket követően még aznap, majd hétfőn befutott a rendőrség hivatalos közleménye is a történtekről. Mint kiemelték, elfogták az elkövetőt Szegeden.

Még szombaton Gyuri nevű olvasónk számolt be arról, hogy pont edzőterembe indult valamivel reggel 7 óra előtt, amikor látta, hogy mentők és rendőrök lepik el a Kazinczy utcát. A sértettet is látta, akibe infúzió volt bekötve, őt később elszállították a mentők. A rendőri helyszínelés még akkor is tartott, amikor hazaért az edzőteremből. Mint később a rendőrségtől megtudtuk, a fiatal lány bántalmazás áldozata lett.

EGY 25 ÉVES FÉRFI VOLT A TETTES

A hivatalos közlemény hétfőn futott be, mint kiemelték, a rendőrségre 2023. augusztus 5-én érkezett bejelentés, hogy Szeged belvárosában megtámadtak egy nőt. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, akiről az is kiderült, hogy a bántalmazás következtében eszméletlenné vált sértettől elvette a mobiltelefonját is. A rendőrök a lakóhelyén elfogták a 25 éves feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásán elismerte tettét. Ellene súlyos testi sértés és kifosztás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb