Mindenmás

Frontálisan ütközött két autó Ruzsa és Öttömös között, a Körtöltés utcában pedig egy kamionos tarolt le egy fát (frissítve)

Kedden 12 óra előtt nem sokkal frontálisan ütközött autó Ruzsa és Öttömös között – erősítette meg az olvasói információt a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünknek. Mind a két autó az árokba csapódott az ütközéstől, a helyszínre a rendőrök mellett a katasztrófavédelem szakembereit és a mentőket is riasztották.

Mindezek mellett a Körtöltés utcába is ki kellett vonulnia a tűzoltóknak ezzel egyidőben, hiszen egy kamion nekiment egy fának, amit ki is döntött. Információink szerint a baleset után a kamionos elhajtott a helyszínről. Vigyázzatok magatokra és vezessetek óvatosan!

FROSSÍTVE (12:36): ÁRAMTALANÍTOTTÁK A JÁRMŰVEKET

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy személygépkocsi és egy kisáruszállító autó ütközött Bács-Kiskun vámegyében, a Ruzsát és Öttömöst összekötő 5431-es jelzésű úton, a 28-as kilométernél. A ruzsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb