Mindenmás

Napi pakk: 25 fok, napsütés és Rádió 88 születésnap

Kellemes, napközben 25 fokos időjárással folytatjuk a hetet Szegeden. Szerencsére csapadéktól sem kell tartani, így minden adott lesz egy szuper naphoz! Ma ünnepel a Rádió 88 és Keresztes Ildikó is ezen a napon született. Mutatjuk, mi mindent tartogat a kedd, meghoztuk a napi pakkot!

NÉVNAPOSOK ÉS RÁDIÓ 88 SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden László, Augusztusz, Dominik, Domokos, Domonkos, Eszmeralda, Gusztáv és Zádor nevű Szeged365 olvasónak! Ma születtek:

  • 223 éve látta meg a napvilágot Kölcsey Ferenc költő, politikus, akadémikus, a reformkor egyik vezéregyénisége, a nemzeti Himnusz költője,
  • 86 éve Dustin Hoffman amerikai színész (Pillangó, Aranyoskám, Kramer kontra Kramer),
  • 80 éve Harangozó Teri táncdalénekesnő (Mindenkinek van egy álma),
  • 59 éve pedig Marosvásárhelyen Keresztes Ildikó, Artisjus-díjas énekesnő, előadóművész, színművésznő.

Mindezek mellett jutott még egy évforduló, hiszen 33 éve van velünk a Rádió 88 is. A születésnapjukat a Bárkában tartják délután 5-től csocsóval, pókerrel és dartsversennyel várjuk a hallgatókat. A játékokon nem pénzben, hanem másodpercekben lehet majd játszani – a nyertesek a megnyert másodperceket szegedi szervezeteknek, alapítványoknak ajánlhatják fel társadalmi célú reklámkampányhoz.

KELLEMES IDŐJÁRÁS KEDDRE

Kedden több órára kisüt majd a nap. Időnként erősebben megnövekedhet a felhőzet, azonban térségünkben csekély esélye van csapadéknak. Többfelé még élénk, északon erős lehet a nyugati-északnyugati szél. Friss lesz a hajnal, 10 fok körül alakulhat a hőmérséklet Szegeden, majd napközben 20-25 fokot mutathatnak a hőmérők.

FORGALOMKORLÁTOZÁS MINDENÜTT

Ideiglenes forgalomszabályozás lépett életbe a Széchenyi téren és a Galamb utcai ívekben augusztus 27-ig, ugyanis a Szegedi Közlekedési Kft. ezekben az ívekben a villamos vonalon síncserét végez. Mindezek mellett az Indóház téri, és a Boldogasszony sgt-i csomópontban is munkavégzés van. 

MÉG MINDIG NINCS BELVÁROSI HÍD AZ AUTÓSOKNAK

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 18-áig hídfenntartási munkálatokat végez a Belvárosi hídon, ezért a gépjárművek elől le van zárva. A beavatkozás során az újszegedi oldali dilatáció és környezeténél szükséges a vízelvezetés javítása, valamint a kerékpárúton lévő megrongálódott 2 aknafedlap és a kapcsolódó kiemelt szegély helyreállítása valósul meg.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb