Mindenmás

Rocco is back: olyan hangosan ment az unga-bunga, hogy ki kellett hívni a mentőket egy párhoz (18+)

…sőt, már a tűzoltók segítségét akarták kérni az ajtó betöréséhez, amikor ajtót nyitott a 25 év körüli, anyaszült meztelen wannabe Rocco. Az eset ezúttal nem egy Széchenyi téri padon, hanem a fővárosban történt, a beszámoló pedig egyenesen az Országos Mentőszolgálattól érkezett.

“Aggódó szomszéd kérte a mentők segítségét hétvégén a XI. kerületbe, mert segélykiáltásokat hallott a mellette levő lakásból és hiába csengetett, nem nyitottak neki ajtót. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, ám ők sem tudtak bejutni a lakásba. Már éppen a tűzoltók segítségét kérték volna, amikor egy 25 év körüli, pucér férfi nyitott ajtót” – kezdte rövid közleményét az OMSZ kedd reggel.

Mint írták,

kiderült, hogy segélykiáltásról szó sem volt, csupán “túl hangosan” szerették egymást a fiatalok.

A mentők ugyan megkönnyebbültek, hogy nincs rájuk szükség és gyorsan elhagyták a “kárhelyet”, a jóhiszemű szomszéd azonban már közel sem volt ilyen megértő és komoly vitába keveredett a szerelmesekkel a hangoskodás miatt – zárult a rendhagyó sajtóanyag, amelynek a végén további jó egészséget és sok boldogságot kívánt a mentőszolgálat a két érintettnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb