Mindenmás

Még egy kicsit felbolydul a szegedi közlekedés: cserélik a síneket, több utcában forgalomkorlátozás lesz

Ideiglenes forgalomszabályozás lesz a Széchenyi téren és a Galamb utcai ívekben augusztus 06. és 27. között, ugyanis a Szegedi Közlekedési Kft. ezekben az ívekben a villamos vonalon síncserét végez – tudtuk meg az SZKT-tól.

Mint kiemelték, a Széchenyi téren a munkálatok miatt a tér északi oldalán az autóforgalom az Anna-kút felől a Stefánia felé terelőútvonalon, a Horváth Mihály utcán keresztül lesz lehetséges. Emellett a tér nyugati oldalán a parkolási lehetőség átmenetileg megszűnik a Nagy Jenő utca és a Károlyi utca között.

AZ INDÓHÁZ TÉRNÉL ÉS A BOLDOGASSZONY SUGÁRÚTON IS DOLGOZNAK MAJD

Az SZKT hozzátette, a Galamb utcában mind az Indóház téri, mind a Boldogasszony sgt-i csomópontban munkavégzés lesz. Emiatt a Bánomkert sor és a Galamb utca átmenetileg egyirányú forgalmú lesz. Felhívják a figyelmet, hogy ez idő alatt a „Kőlyuk” is le lesz zárva MÁV-munkavégzés miatt a gépjárműforgalom elől. A Szent Ferenc utcai parkolót a Galamb utca felé nem lehet elhagyni, zsákutcává válik.

MÓDOSUL AZ AUTÓBUSZOK FORGALMA IS

Az autóbuszok forgalma is módosul az Indóház téren. A 20-as járat a Bem utca elején áll meg mindkét irányban.

  • A 21, 77, 90-es járat a Bánomkert sor – Galamb utca érintésével fordul meg, felszállásra a Galamb utcában lesz lehetőség.
  • A 21-es és a 77-es járatok Szeged vá. irányban a Bécsi krt. és Oldal utca ideiglenes megállóhelyeken állnak meg, és kihagyják a Szent Ferenc utca megállóhelyet.
  • A helyközi járatok a Boldogasszony sgt-i ideiglenes megállóból indulnak.

A tram-trainek így fognak járni:

Valamint a Belvárosi híd is le van zárva:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb