Közélet

Bombariadó volt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Egy magára hagyott csomag okozott kellemetlenséget a Liszt Ferenc repülőtéren, ami miatt bombariadót rendeltek el a 2A terminálon, emellett a protokoll értelmében kiürítették az érintett részt. A szükséges átvizsgálás mindössze 11 perc alatt lezajlott, ezután minden a megszokott rendben folytatódott.

Bombariadó volt szerda reggel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – értesült a Blikk. A terminált egy gazdátlan csomag miatt kellett váratlanul kiüríteni, ami kevesebb mint félórás kellemetlenséget okozott az utazóknak. 

EGY MAGÁRA HAGYOTT CSOMAG MIATT ÜRÍTETTEK KI MINDENT

A lap megkereste a Budapest Airport Zrt.-t, akik válaszukban azt írták: „2A termináljának checkin területét egy magára hagyott csomag miatt a vonatkozó protokoll értelmében ki kellett üríteni. A szükséges átvizsgálás 08:09 és 08:20 között lezajlott, a riasztás negatívnak bizonyult. Ezután az utaskezelés a megszokott rendben folytatódott.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb