Mindenmás

Ékszertolvajt fogtak Kiszomboron – kiderült, hogy más is van a rovásán

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki ékszereket és pénzt lopott egy kiszombori lakóházból – tudtuk meg a rendőrségtől szerdán. A tájékoztatás szerint a Makói Rendőrkapitányságra 2022. május 10-én érkezett bejelentés, hogy betörtek egy ingatlanba Kiszomboron.

Mint kiemelték, a házból 130 ezer forint, és arany ékszerek tűntek el több százezer forint értékben. A nyomozók azonosítottak egy 63 éves férfit, akit előállítottak és kihallgattak a rendőrkapitányságon.

MÁS ÜGYBEN IS FOLYIK ELLENE ELJÁRÁS

A bűncselekmény elkövetését beismerő gyanúsítottról kiderült, hogy más ügyben is folyik ellene eljárás, mivel korábban két alkalommal is ittasan közlekedett egy elektromos kerékpárral. Az elkövetőnek lopás bűntette, továbbá ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt kell felelnie. A rendőrök a nyomozást befejezték, most pedig az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb