Mindenmás

Kamion és autó karambolozott az M5-ösön, Szeged közelében (frissítve: teljes útlezárás van)

Szerdán délután három óra után közlekedési baleset történt, egy kamion és egy személygépkocsi karambolozott az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Szeged közelében – erősítette meg a hírt a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Információink szerint a helyszínre tartanak a katasztrófavédelem szakemberei is, egy könnyű sérültről tudni eddig. Várhatóan forgalomkorlátozásra kell majd számítani. Vigyázzatok magatokra, vezessetek óvatosan!

FRISSÍTVE (15:58): TELJESEN LEZÁRTÁK AZ UTAT

Cikkünk megjelenését követően a rendőrség hivatalos közleménye is befutott, mint írják, személyi sérüléses közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Szeged közelében.

A baleset 2023. augusztus 9-én valamivel 15 óra után történt a sztráda Röszke felé vezető oldalán, a 162-es kilométerszelvényben, Szeged közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A balesetben egy személy megsérült. A helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszon teljes az útlezárás.

FRISSÍTVE (16:45): MEGSZŰNT A TELJES ÚTZÁR

A helyszíni szemle és a műszaki mentés 16 óra 25 perckor befejeződött, a rendőrség a forgalomkorlátozást feloldotta, a forgalom ismét zavartalan – tudtuk meg a rendőrségtől. 

Tegnap éjszaka is történt egy baleset az M5-ösön, a Szeged felé vezető oldalon. Sajnos itt egy ember az életét vesztette:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb