Mindenmás

Gengszterélet, magas fokon: egy év alatt tizenöt bűncselekményt követett el egy makói férfi

A makói rendőrök lezárták a nyomozást azzal a helybéli fiatallal szemben, aki egy év alatt nem kevesebb, mint tizenöt bűncselekményt követett el – tudtuk meg a rendőrségtől.

Mint kiemelték, a rendőrségre még 2021. június 1-jén érkezett bejelentés, mely szerint Makón elloptak egy kerékpárt. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, ennek eredményeként nem sokkal később pedig a látókörükbe került egy férfi.

TIZENEGY LOPÁS ÉS TOVÁBBI NÉGY BŰNCSELEKMÉNY VAN A ROVÁSÁN

Mint kiderült, a helybéli fiatal nem csak egyszer szegett törvényt: kerékpárokat lopott, majd azokat saját tulajdonának hazudva bizományba adta, ezt követően pedig két ingatlanba is betört, mindezt egy nap leforgása alatt. Az eljárás során a nyomozók további hét lopással hozták összefüggésbe az elkövetőt, akinek így összesen tizenegy lopás, valamint további négy bűncselekmény miatt kell felelnie. A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lezárta a nyomozást, az ügyet pedig megküldte az illetékes ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb