Mindenmás

Új ízekkel varázsol a Napfény Műterem: Kóstold meg Szeged legújabb koktéljait és nyerj egy kétszemélyes élményt!

Szeged csodálatos városa mindig képes meglepni minket valami újjal és izgalmas kavalkáddal. A város szívében, a Széchenyi tér 2. szám alatt bukkantunk most egy különlegességre. A Napfény Műterem már eddig is egyedülálló kulináris élményekkel várta a vendégeit, de most új, pezsgő koktélkínálattal leptek meg minket!

A mediterrán hangulatú terasz, a gyors, de mégis minőségi kiszolgálás – ebben az atmoszférában minden koktél valódi élménnyé válik. Az új kínálatban minden egyes ital egy-egy különleges történetet mesél el: legyen szó a tiszai naplementéről, vagy Szeged mediterrán kisugárzásáról. Egy korty, és azonnal érezni fogod a város lüktetését!

Emlékszel, amikor a Műterem gyorsaságát teszteltük? A lenti cikkben olvashatsz róla, ahogyan arról is, hogy kiderítettük: a műteremnek két konyhája van! Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide:

De ne csak olvass róla! Szeretnél a pároddal egy felejthetetlen koktélozásban részt venni a Napfény Műteremben? Most itt a lehetőség! Játékunkra ITT TUDSZ JELENTKEZNI

És hogy mi vár még ránk a közeljövőben? Néhány izgalmas rendezvény, amelyre már ma érdemes asztalt foglalni:

Augusztus 25.: Docpiano Band – Napfény Műterem Selection
Szeptember 17.: Válótársas a Napfény Műteremben, Pokorny Liával és Elek Ferenccel

Napfény Műterem elérhetőségei: Cím: Szeged, Széchenyi tér 2. Telefon: +36 30 952 6500 Fedezd fel te is a Napfény Műterem új arcát és kóstold meg Szeged legfrissebb koktéljait!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb