Szegedi Arcok

Rekordot dönt a Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazás, már 10 ezer felett a voksok száma

Kedd estére átlépte a 10 ezer voksot, egyben megdöntötte a 2022-es év rekordját is a Reök és Delimo Cukrászdák által szervezett Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazás, amely nem kis téttel pörög:

a nyertes 4 hónapra a cukrászdák influenszere lesz, havi 100.000 Ft-os fizetésért.

Tavaly 10 ezer voks felett állt meg a szavazás, amely rekordnak számított a 4 éve indított, a minőségi szegedi fagyikat előtérbe helyező játékkampány történetében. Az idén már biztos, hogy rekorddöntés lesz, ugyanis a Reök és a Delimo Facebook oldalain tegnap már a 11 ezer szavazatot közelítette a szavazósdi.

A szervezők az idén sem lesznek szűkmarkúak:

  • a nyertes 4 hónapon át havi 100-100 ezer forintot és egy inluenszer-szerződést kap,
  • a szavazók között pedig minden héten 10 gombócos fagyibérletet és egyéb nyereményeket sorsolnak ki.

A jelenlegi (2023.08.09.) első három helyezett:

A beszavazóshow egy hónapja megy, a finálé augusztus 10-én, csütörtök éjfélikor lesz, a díjátadó pedig – a voksok összesítését követően – az Államalapítás Ünnepén lesz. Ha szeretnéd valamelyik kedvenced hozzájuttatni a győzelemhez, még nem késő, az alábbi Facebook posztban, a kiszemelt fotó alá kommentelve, vagy azt kedvelve, megosztva tudsz szavazatod leadni:

REÖK Kézműves Cukrászdát – ahol a kiemelkedő minőség ellenére még mindig 500 Ft alatt tartják a gombóc kézműves fagyi árát – a Magyar Ede téren, a lófaránál, a Delimo Cukrászdát pedig az ÁRKÁD Szegedben találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb