Kikapcs

Hamisított, érvénytelen belépőket árusítanak a Szegedi Szabadtéri Ezeregy éjszaka című előadásaira

Hamisítás gyanúja merült fel a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására szóló jegyekkel kapcsolatban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Szegedi Szabadtéri. A Fesztivál felhívja a figyelmet, hogy az előadás megtekintésére, a helyszínre történő belépésre kizárólag a hivatalos forrásból származó jegyek jogosítanak fel mindenkit.

Hetek óta nem lehet jegyet kapni a Szegedi Szabadtéri Játékok Ezeregy éjszaka című előadására. Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István debütáló world musicaljét augusztus 11., 12., 13.,18.,19. és 20. este játsszák majd a Dóm téri színpadon, ám az előadás mind a hat alkalmára elkelt minden jegy – emelték ki, majd hozzátették, hogy a teltházas produkció iránt azonban továbbra sem csökken az érdeklődés – felmerült az alapos gyanú, hogy egyes személyek ezt kihasználva hamisított, érvénytelen belépőket árusítanak az előadás dátumaira.

HAMIS, NEM ÉRVÉNYES JEGYEKET KÍNÁLNAK ELADÁSRA

A csalók esetleg arra hivatkozhatnak, saját, korábban hivatalos úton megvásárolt jegyeiket szeretnék értékesíteni, amelyeket egyéb elfoglaltság, betegség, személyes ok miatt nem tudnának felhasználni – ám valójában hamis, nem érvényesíthető belépőket kínálnak eladásra. A Szegedi Szabadtéri Játékok felhívja minden leendő nézőjének figyelmét, hogy a Fesztivál területére kizárólag a hivatalos jegyértékesítő helyszíneiről és platformjairól, azaz a szegedi Fesztivál Jegyirodából, a Játékok weboldaláról vagy az Interticket országos jegyirodai hálózatának helyszíneiről és online felületeiről származó jegyekkel lehet belépni, az előadásokon történő részvételre kizárólag a hivatalos forrásból származó jegyek jogosítanak fel. Eltérő helyről származó belépőkért a Fesztivál nem vállal felelősséget. A Szegedi Szabadtéri Játékok óvatosságra inti az érdeklődőket, és kéri leendő nézőit, minden esetben bizonyosodjanak meg belépőjegyeik eredetiségéről, a forrás hivatalos voltáról, még az előadások előtt.

Apropó, a SZIN jegyeit is hamisítják:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb