Kikapcs

Őrület, lvl-500: gyorsan elalvási versenyt hirdet az Álommanó Ágy – és Matracbolt

…és ez nem vicc, sőt, már a nevezés is elindult: olyan vállalkozó kedvű egyetemistákat (vagy kisgólyákat) vár a Bécsi körúton nemrég megnyitott, ízig-vérig szegedi matracüzlet, akik egymással “gyorsulási versenyezve” aludnának el a bolt kellős közepén, közvetlenül a délután 6-os zárást követően. A nyeremény egy-egy minőségi Best Dream párna lesz, az alvás tényét pedig orvos fogja megállapítani, szóval, nincs kegyelem, itt kérem szépen tényleg szunyókálni kell majd.

Molnár Sándor, az Álommanó Ágy – és Matracbolt alapítója, egyben a rendhagyó kezdeményezés ötletgazdája megkeresésünkre elárulta, azt szeretné bebizonyítani, hogy egy igazán jó matrac segítségével bárhol, bármikor lehet egy jót pihenni, persze akkor, ha fáradt az ember fia vagy lánya.

“Hiszünk benne, hogy a jó matrac nem egyenlő a drága matraccal, ezért ahogy a nyitáskor ígértük, beszállítónk, a Best Dream 2022-es listaáraival dolgozunk, amelyekből augusztus végéig 10% kedvezményt adunk, hogy ezzel is segítsük a Szegedre költöző kisgólyák pihenését”

– magyarázta az alvásszakértő, aki 3000 eladott matrac tapasztalatával a háta mögött nyitotta meg családi vállalkozásukat.

A játékra történő nevezés egyszerűbb, mint amikor Nagy Peti súlyemelő egy hete hasast ugrott az Álommanó-matracok közé:

  • küldj egy jelentkező üzenetet a Szeged365 Facebook oldalán keresztül üzenetben,
  • ha Téged sorsolunk ki vasárnap este 8-kor, hétfőn értesíteni fogunk,
  • jövő szerdán 6-tól pedig már mehetsz is az elalvási-gyorsulási versenyre, amelyen mi is ott leszünk, sőt, még videót is fogunk forgatni az eseményről.

Alap, hogy nyugtató, altató, alkohol és minden egyéb más tudatmódosító szer használata szigorúan tilos lesz a helyszínen, de a Szeged365 olvasóiról nem is feltételeznénk ilyesmit. Az alvás tényét orvos fogja ellenőrizni, a két szereplős alvás-párbaj pedig addig tart majd, amíg legalább az egyik versenyző el nem aludt az Álommanó ágyain. A nyeremény egy csúcskategóriás Bio Soya Memory 100% szója növényi olajat tartalmazó párna, az Álommanó Ágy – és Matracbolttól és a Best Dreamtől.

Jelentkezz ITT és nyerd meg a pihenés zálogát jelentő matracod!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb