Kikapcs

Buliztál már a Püspöki Székházban, Szegeden? Most fogsz: extravagáns helyszínen koncertezik a Budapest Jazz Orchestra Combo

Egyre inkább pezseg a szegedi nyár, tegnap este a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadán a Kispál és a Borz játszott, két hét múlva jön Timmy Trumpet és Rita Ora a Partfürdőre, ha pedig igazi vájtfülű vagy, hozunk egy olyan programot, hogy ketté fog állni a (vájt)füled. Nem is akár hol, augusztus 15-én a Püspöki Székház udvarán lép fel a Budapest Jazz Orchestra Combo, akik népszerű jazz slágereket értelmeznek újra jövő kedd este.

Aki szereti a műfajt, valószínűleg örülni fog az alábbi névsornak, de annak is lesz ismerős név, aki kevésbé jártas a jazz világában:

Urbán Orsolya – ének
Gájer Bálint – ének
Kollmann Gábor – altszaxofon, szopránszaxofon
Koós-Hutás Áron – trombita
Juhász Attila – zongora
Hárs Viktor – jazzbőgő
Serei Dániel – dob

Az esemény a Dómkerti Zenés Esték programsorozat részeként valósul meg, a szervező a Filharmónia Magyarország, akik rengeteg színvonalas programot hoztak 2023-ban a Napfény Városába. A belépő egészen baráti, 3990 Ft, de ha diák vagy nyugdíjas vagy, azonnali 10% kedvezmény illet meg. Mint a szervezőktől megtudtuk, a Filharmónia Magyaroszág bérletesei – bérletük felmutatásával – 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet a rendezvényre.

A jegyek a Filharmónia Magyarország szegedi irodájában (6720 Szeged, Klauzál tér 7.), a Ticket express jegyirodákban, a www.jegymester.hu oldalon, valamint 1 órával a koncert előtt a helyszínen válthatóak meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb