Mindenmás

Vitt mindent: kéziszerszámokat, biciklit, villanymotort és még bevásárlókocsit is lopott a férfi az egyik szegedi telephelyről

Lezárult a nyomozás azzal a férfival szemben, aki többek között kerékpárt és kéziszerszámokat lopott egy telephelyről Szegeden. A rendőrség megtudtuk, hogy egy 46 éves férfi fogtak el az ügy kapcsán, akit előállítottak és kihallgattak a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A rendőrségre még 2023. február 16-án érkezett bejelentés, hogy egy szegedi telephelyről kéziszerszámokat, villanymotort, bevásárlókocsit, láncfűrészt, gázpalackot és egy biciklit loptak. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként azonosítottak egy 46 éves férfit, akit előállítottak és kihallgattak a Szegedi Rendőrkapitányságon. Az elkövetőnek lopás vétsége miatt kellett felelnie. A szegedi rendőrök lezárták a nyomozást, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb