Mindenmás

Agyunk elszáll: videón, ahogy átszakítja a kerítést a részeg autós, aki a hároméves kislányával kocsikázott a szomszédban

Gyorsított eljárásban emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség egy részeg sofőr ellen. Az ügyészség közleménye szerint a férfi június 16-án Lajosmizsén részegen vezetett, ráadásul úgy, hogy közben az autóban ott ült vele hároméves kislánya is.

Mint kiderült, baleset lett a vége: egy útvégi kereszteződésnél egyszerűen kanyarodás nélkül hajtott tovább, egyenesen bele a szemközt álló ház kerítésébe, amit átszakított. Az udvarra bevágódó autó telibe találta az ott álló üres autót is. Az ütközés viszont olyan erős volt, hogy az álló autó a kert hátsó kerítéséig repült.

A balesetben a férfi lánya könnyű sérülést szenvedett, az autókban és a kerítésben jelentős az anyagi kár. A férfit ittas járművezetés miatt állították bíróság elé, az ügyészség rá próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kért amellett, hogy eltiltanák az autóvezetéstől. A bíróság pedig rögtön bűnösnek is mondta ki a férfit, az ügyészi indítványt pedig helybenhagyták. Az ítélet egyelőre nem jogerős: az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb