Mindenmás

Spájz: új élelmiszerbolt a Kárász utcán – ne csak sétálj mellette, lépj be! Bemutatjuk az új üzletet, és egy reggeli pakkot is nyerhetsz tőlünk!

Szeged szívében, a Kárász utcában egy újabb kis színfolt jelent meg, mely egyszerre idézi a régi kisboltok hangulatát és a modern, városi kényelmet. Spájz névre keresztelték az új élelmiszerboltot, ahol már hajnal 7-től a legfinomabb, ropogós pékáruval várnak mindenkit. Van külön applikációjuk is, és ha már ott voltunk kaptunk is nyereményeket.

A Spájz nem csak egy átlagos bolt a “Kárászon”, hanem egy olyan hely, ahol az üzleti órák tekintetében is igyekeznek minden igényt kielégíteni. Hétköznapokon este 10-ig, pénteken és szombaton pedig egészen éjfélig van nyitva, míg vasárnap szintén este 10 óráig vásárolhatjuk meg a friss kiflinket vagy croissant-unkat.

És hogy ne legyen elég a rugalmas nyitva tartás és a minőségi termékek, az üzlet egy saját applikációval is készült. A “Spájz” appon keresztül nem csak tájékozódhatunk az aktuális akciókról, hanem pontokat is gyűjthetünk minden vásárlásunk után. És mi lesz a pontokból? Ha elég sokat gyűjtesz, egy SZIN jegyet zsebelhetsz be! Hát nem klassz?

Most pedig jöjjenek a finomságok a Szeged365 Family-nek, Kiss Balázs kollégánk járta körbe a boltot, és egy videó keretében mutatta be nekünk, mit is rejt ez az új kis ékszerdoboz a város közepén. Kattints, nézd meg és légy te is a Spájz törzsvásárlója!

Hogy hol találod? A város szívében, a Kárász utcán, ahol mostantól a Spájz is vár mindenkit egy frissítő vásárlási élménnyel! A játékért KATTINTS IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb