Közélet

Szalay-Bobrovniczky Kristóf Szentesen bejelentette: jelentkezőket toboroznak a Hiúz típusú páncélozott harcjárművel felszerelt lövész zászlóaljba, mutatjuk, mennyit kínálnak ezért

“Embert várunk a vasra!” – mondta a honvédelmi miniszter, amikor pénteken Szentesen bejelentette: jelentkezőket toboroznak a Lynx, azaz a Hiúz típusú páncélozott harcjárművel felszerelt lövész zászlóaljba, megemelt illetménnyel, amely belépő őrvezetői szinten bruttó 737 ezer forint.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf kifejtette, a nemzeti ellenálló-képesség növelése és a haderő folyamatos fejlesztése korszakhatárhoz ért. A Magyar Honvédség átfegyverzése a legmodernebb, NATO-kompatibilis high-tech eszközökkel szemeink előtt valósul meg – fogalmazott.

MODERN, MAGAS HARCÉRTÉKŰ HADERŐ BIZTOSÍTJA A HAZÁNK BIZTONSÁGÁT

Megszülettek a megfelelő szervezeti és személyi döntések is ahhoz, hogy modern, magas harcértékű, jól vezetett és elszánt haderő biztosítsa a magyar emberek vagyonát, életét és kultúráját, természetesen a NATO részeként, annak támogatásával – hangsúlyozta a miniszter a honvédségi nyílt napon tartott sajtótájékoztatón.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: MTI/Rosta Tibor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb