Mindenmás

Színházi varázslat a párkapcsolatokról: Pokorny Lia és Elek Ferenc humorosan boncolgatják a mindennapokat a Napfény Műteremben!

A párkapcsolati víziónk néha kissé ködös, és ezen gyakran csak a humor és az önismeret segíthet. Egy különleges este várja Szeged lakóit és látogatóit, ahol a színházi világ és a mindennapok valósága izgalmas keverékben találkozik!

Pokorny Lia és Elek Ferenc, két elismert színészünk egy igazán különleges produkcióban térképezi fel a párkapcsolati mindennapokat – humorral, rögtönzéssel és szakértői segítséggel. A Napfény Műterem ad otthont ennek az elgondolkodtató, ugyanakkor fergetegesen szórakoztató előadásnak 2023. szeptember 17-én, este 20:00-kor.

A párkapcsolatok rejtelmeibe Gönczi Dorka, válási mediátor és Varga Zsolt, párkapcsolati kommunikációs szakember vezet minket be, akik a mindennapok gyakorlati kihívásait és megoldási stratégiáit tárják elénk. Mindennek tükrében a színészpáros improvizált, irányított jelenetekben mutatja be a párkapcsolatok kihívásait és sikerélményeit.

Az este garantáltan sok mosolyt, nevetést és “ez velem is megtörtént” pillanatot hoz majd. Akik már tapasztaltak magánéleti gödröket, és azok, akik még csak most ismerkednek a párkapcsolatok szépségeivel és kihívásaival, egyaránt megtalálják majd a számításaikat.

A humor és a mosoly ereje mellett, a műsor azt is üzeni, hogy a kommunikáció a kulcs. És bár a témájuk komoly, az előadást humorral átszőve, oldott, közvetlen hangulatban hozzák el hozzánk.

Mielőtt azonban belemerülnénk a színházi világba, az estét egy finom vacsora kezdi a Napfény Műterem konyhájának különleges fogásaival, 19:00-tól. A menüben rosé kacsamell, mákba forgatott túrógombóc, mangó chutney, és egy mennyei mogyorós-csokis kekszmorzsás pohárkrém várja az ínyenceket.

Fontos tudnivalók:

A belépőjegy ára 14.900.-, amely magában foglalja az előadást, a vacsorát és egy választható italt (fröccs, limonádé vagy 2dl bor).

Jegyek elővételben kaphatók a Napfény Műteremben.

További információért és jegyvásárlásért keressék a Napfény Műtermet 06 30 952 6500 vagy írjanak emailt [email protected] címre.

Fedezzék fel a párkapcsolatok színes világát Pokorny Lia, Elek Ferenc és a szakértői csapat társaságában a Napfény Műteremben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb