Mindenmás

Házfalnak hajtott egy embercsempész Mórahalmon, megsérült egy gázvezeték, ami miatt a környező épületeket el kellett hagyniuk az ott lakóknak

Házfalnak hajtott egy embercsempész péntek este Mórahalom központjában, az ütközés következtében megsérült az épület gázvezetéke. A baleset valamivel 20 óra után történt az 5512-es út 10-es kilométerszelvényében – tudtuk meg a történtekről a rendőrségtől.

ÖTEN KÖNNYEBBEN, EGY EMBER SÚLYOSAN MEGSÉRÜLT

Tájékoztatásuk szerint az embercsempész egy magyar rendszámú furgont vezetett, amelyben 21 határsértőt szállított. A Kissori út irányából érkezett Mórahalom központjába, majd elvesztette az uralmat a jármű felett, és egy ház falának csapódott. Az ütközés következtében megsérült az épület gázvezetéke. A helyszíni adatok szerint a balesetben öten könnyebben, egy ember pedig súlyosan megsérült.

IDEIGLENESEN A KÖRNYEZŐ LAKÓKNAK EL KELLETT HAGYNIUK HÁZAIKAT

A gázszivárgás miatt a környező épületeket el kellett hagyniuk az ott lakóknak, de miután a sérült épületben elzárták a gázt, visszatérhettek otthonaikba – mondta az MTI-nek az egyik szomszéd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb