Mindenmás

Ismét összecsaptak a migránsok Szerbiában: kézigránát robbant egy családi ház előtt a magyar-szerb határ közelében (frissítve)

Ismét összecsaptak egymással a migránsok a szomszédos Szerbiában, a magyar-szerb határ közelében, a hajdújárási erdőrészen. A helyiek beszámolója szerint pénteken este néhány perccel fél tíz előtt két nagy erejű robbanás hallatszódott, majd lövések is eldördültek, írja a Szabad Magyar Szó.

EGY HARMADIK, FEL NEM ROBBANT ROBBANÓSZERKEZETET IS TALÁLTAK

A lap információi szerint az egyik családi ház előtt robbant fel egymás után két robbanószerkezet, vélhetően kézigránát. Az ott élők azt írták a közösségi oldalakon, hogy a rendőrség különleges egységei azonnal a helyszínre érkeztek és egy harmadik, fel nem robbant robbanószerkezetet is találtak. A közelben élők elmondása szerint a detonáció erejétől még Hajdújárás belterületén is megremegtek az ablakok.

A helyszínen lévő rendőrök lezárták a környéket. A fel nem robbant robbanószerkezet egy nagyobb méretű kézigránát, ennek hatástalanításához pedig a tűzszerészek érkezését várják, írja a Pannon RTV.

FRISSÍTVE: KÉPEKET KAPTUNK A HELYSZÍNRŐL

Befutott szerkesztőségünkbe pár fotó az összecsapás helyszínéről és a fel nem robbant kézigránátról. Ezeket az alábbiakban tekintheted meg:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: szmsz.press

Helyszíni fotók: Jaksa Richárd és Baka Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb