Kikapcs

A női erő ünneplése: FullAnyuuuu motivációs estet tart Szegeden! – Egy különleges előadás ahová még early bird áron vehetsz ma jegyet!

“Szívvel-Lélekkel – Az igazi női esszencia ébredése” – a cím önmagában is elgondolkodtató. Az este programja azonban még annál is többet ígér: FullAnyuuuu nem csupán egy előadást tart, hanem egy meghitt és lélekemelő estét, amelyen végigvezet téged az erő, magabiztosság és siker útján.

Szegeden is minden nő életében eljön az a pillanat, amikor ráébred: megérdemli a boldogságot, az elismerést és a magabiztosságot. Egy különleges előadás érkezik hozzánk, melyben a női erőt, önbizalmat és az önismeret fontosságát fogjuk ünnepelni.

32 EZRES KÖVETŐTÁBORRAL FULLANYUUUU MINDIG SEGÍT

Az egész országból van követője a szegedi blogger anyukának, aki mindig fellép a bántalmazás és az erőszak ellen. Szeret jótékonykodni, és olyan energiával van feltöltve, hogy posztjait olvasva sokszor elpityerednek az anyukák, és csatlakoznak a mozgalomhoz.

SZERINTÜNK ERRE MINDEN NŐNEK SZÜKSÉGE VAN

Az előadás során megismerkedhetsz saját belső erőiddel, és megtanulhatod, hogyan állíthatod szolgálatodba azokat a mindennapokban. Sokszor elfelejtjük, milyen erős, különleges és egyedi lények vagyunk. Ezen az estén azonban erre a belső erőre fogunk fókuszálni.

Most láttuk meg mi is, hogy ma éjfélig lehet kedvezményes EARLY BIRD áron jegyet venni. Ne maradj le róla, mutatjuk hol tudod megvenni a jegyet:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb