Kikapcs

Hatalmas sikert aratott előző cikkünk: a Kéknyelű borért rajongtok, és imádjátok az ősi magyar szőlőfajtákat, ez nem vitás!

A visszajelzések alapján nem csak mi, a Szeged365 szerkesztősége, hanem Ti is lelkesedtek az ősi magyar szőlőfajtákból készült borokért. A Kéknyelű iránti szenvedélyetekkel együtt Ti is történelmi kultúránk részévé váltok. Éppen ezért szeretnénk egy különleges meglepetéssel kedveskedni Neked: most nyerhetsz egy 2 személyes belépőt a “Régi Magyar Szőlőfajták Sétáló Borkóstolójára. Mutatjuk hogyan

A “Régi Magyar Szőlőfajták Sétáló Borkóstolója” egy exkluzív esemény, ahol a látogatók a Kárpátia Borház szakértői vezetésével ismerkedhetnek meg az őshonos magyar borfajtákkal. Az esemény során nem csak a borokat kóstolhatjátok meg, hanem találkozhattok a borok mögött álló szakemberekkel, borászokkal, akik mind-mind hozzájárultak ezen különleges borok létrejöttéhez. Ez már önmagában izgalmas, de gondolj bele: az early bird jegy árért, végig kóstolhattok több mint 10 fajta bort! 

A rendezvény helyszíne a Délvidék Ház, amit Újszegeden találsz meg, a Közép fasor 1-3. szám alatt. Jegyeket személyesen is megveheted két helyen: a Kárpátia Borházban – Szegeden az Oskola u. 17. szám alatt, vagy az események helyebadó Délvidék Házban, illetve online a tixa.hu platformon keresztül.

Szeged365 Family nyereményjáték: Kétszemélyes belépő az exkluzív borkóstolóra!

A Szeged365 Family tagok most nem csupán exkluzív híreket és tartalmakat kapnak, de esélyt is biztosítunk számukra egy felejthetetlen élményre. Légy te az a szerencsés, aki a “Régi Magyar Szőlőfajták Sétáló Borkóstolója” című rendezvényre nyer egy kétszemélyes jegyet! Ha szeretnél részt venni és nyerni, KATT IDE!  

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat! Tölts el egy estét a borok és a magyar hagyományok jegyében, és élvezd a borok világát a Szeged365 társaságában. Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb