Mindenmás

Balhé a szomszédban: hat lövést adott le egy férfi a nyílt utcán Kecskeméten, miután összeveszett élettársával

“Mi ez a Chicago a központban? 3-4 rendőrautó kint van és mintha lőttek is volna” – írta csütörtök délelőtt az egyik felhasználó a Facebook Kecskeméten Hallottam csoportjába. Az esettel kapcsolatban a Kecskemét365 megkereste a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Ők elmondták, szerda este egy helyi férfi engedély nélkül magánál tartott gáz-riasztó fegyveréből hat lövést adott le, szerencsére ezek nem okoztak személyi sérülést.

Mint a rendőrség azóta kiadott közleményében írta, egy kecskeméti lakásban augusztus 16-án 23 óra körül az ott lakó férfi szóváltásba keveredett élettársával, akit a rendőrség jelenlegi adatai szerint bántalmazott is. Ezután a nő a fiával elhagyta a lakást. A felnőtt gyerek értesítette a történtekről édesapját, aki azonnal a helyszínre ment.

A RENDŐRÖK ELFOGTÁK A FÉRFIT

A férfi ezután lement az utcára, ahol szembe találta magát az apával és fiával. Ekkor az engedély nélkül magánál tartott gáz-riasztó fegyveréből hat lövést adott le, szerencsére ezek nem okoztak személyi sérülést. A kiérkező rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogták el a lövöldöző férfit.

Hasonló lövöldözés volt már Szegeden is. Mutatunk néhány esetet:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb