Mindenmás

Katalizátort akart lopni két román férfi az egyik szegedi lakótelep parkolójában

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást annak a két román állampolgárságú férfinak az ügyében, akik egy szegedi lakótelepen akartak katalizátort lopni – tudtuk meg a rendőrségtől csütörtökön.

Mint írják, a rendőrségre még tavaly július 5-én éjszaka érkezett bejelentés, hogy egy szegedi lakótelep parkolójában gyanús alakok több járművet megvizsgálva ténykednek. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a férfiak éppen egy személygépjármű katalizátorát vágták le a kipufogórendszerről. 

GYNÚSÍTOTTKÉNT HALLGATTÁK KI ŐKET

A bűncselekmény elkövetésén tetten ért két román férfit elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A szegedi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, az eljárás iratait megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb