Kikapcs

Beütött a party hard? Fesztivál után hívd a Tempo Taxit!

Egy egész éjszakás csapatás után jobban jársz, ha nem ülsz volán mögé. Hívd inkább a Tempo Taxit. Velük ráadásul még nyerhetsz is.

Hogy képzelsz el egy jó éjszakát a SZIN-en? Pár korsó sör a haverokkal, ugrálni Timmy Trumpet ritmusaira, majd hajnalig csapatni a kellemes Tisza parti nyáresti hőségben, közben lecsúszhat pár feles pálesz is. Jól hangzik? Persze alkohol nélkül is hatalmas buli az egész, de az tuti, hogy hajnalra elfáradsz. Mindkét esetben jobban jársz, ha a kocsidat otthon hagyod és a Tempo Taxit hívod.

Az megvan, hogy 2018-ban a zsaruk egy, a Partfürdőn töltött éjszaka után kacsolták le a Viszkist ittas vezetésért és vették el emiatt a jogsiját? Attila akkor, saját bevallása szerint, két feles pálinkát ivott csupán. A mérték a lényegen nem változtat, ugyanis az is köztudott már, hogy minimális alkohol is súlyosan befolyásolja a vezetési képességet.

Ezeken felül itthon zéró tolerancia van érvényben az ittas vezetésre. Komoly pénzbírság is jár érte, akár fél millió forintba is kerülhet, ha részegen vezetsz, ráadásul a jogsid is ugrik egy egész évre.

Egyébként egy tanulmányból már az is kiderült, hogy kialvatlanul is ugyanolyan veszélyes vezetni, mint részegen. Ezért ugyan nem olyan bünti jár, mint az ittasságért, de az eredmény ugyanolyan tragikus lehet.

A Tempo Taxi ezért is jobb választás. Biztonságban hazavisznek és ez a legfontosabb. Plusz ér mellettük, hogy idén lesznek 40 évesek, amit ők egy akcióval ünnepelnek. Az év végéig – így a most futó fesztivál ideje alatt is – minden nap 40. utasa 4000 forintnyi utazást nyer.

Szóval, választhatsz:

  • mentő,
  • halottas kocsi,
  • rendőrautó,
  • vagy a Tempo Taxi, akikkel még nyerhetsz is.

Szerintünk elég egyértelmű melyik a jó választás.

Szeged legrégebbi taxitársaságát ezeken a számokon éred el:

  • 0662 490-490 
  • 06-30/282-2222 
  • 06-20/982-2222 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb