Mindenmás

Napi szürreál: egy kecske szaladgál az M5-ösön, Röszke felé

Számos balesettel indult a reggel szegeden, de erre azért mi sem számítottunk: “az M5-ösön, Röszke felé, a bajai lejárónál egy barna kecske szaladgál a pályán. Kicsit veszélyes” – írta Noémi reggel 9 óra környékén.

Azt, hogy a kecske kié lehet egyelőre nem tudni, viszont vezessetek óvatosan, ha arra jártok, hiszen igaza van Noéminek, akár balesetet is okozhat a nyilván valahonnan megszökött állat az autópályán.

TAVALY AZ M1-ESEN OKOZOTT RIADALMAT EGY KECSKE

Nem ez az első eset, hogy kecskék zavarják a forgalmat a pályán. Tavaly októberben például az M1-es autópályán kószált egy. Akkor a kiérkező rendőrök a pihenőhelyre terelték a forgalmat, a kecskét végül az útellenőröknek sikerült elkapnia hosszú üldözés után.

Hogy honnan szökött meg az állat, kié lehet, nem tudjuk. Örültünk volna, ha van egy MKIF mérnökségi kecskénk, de egy helyi gazda jelezte, szívesen befogadja az elkóborolt kecskebakot. Köszönjük a segítségét! – állt akkor az MKIF Zrt. posztjában.

Az autópályán kecske, a szegedi kocsmában pedig egy szamár volt a téma még a múlt héten:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb