Szegedi Arcok

Mit nekünk lovakkal mekizni Szegeden, csacsival kocsmázni és sétálgatni a menő (frissítve)

Július végén három fiatal lóháton ügetett be a Kárász utcai McDonald’s-hoz – írtuk meg akkor elsőként Szegeden, amit azután egy nemzetközi mémoldalon is hasított egy szépet. Nos, nem kellett egy hónap sem ahhoz, hogy újabb csodát lássunk Szegeden, azonban ezúttal egy szamárral mentek kocsmázni a Mars térre. Sőt, a csacsival a nagyon úgy fest, hogy körbejárták a városunkat, hiszen a Londoni körúton is feltűntek.  

Egy Milán nevű Facebook felhasználó osztotta meg a közösségi oldalán cirka egy órája, hogy a Mars téri söröző melletti “parkolóban” van kikötve egy szamár. A tulajdonosa(i) feltehetőleg a vendéglátó egységben pihenhettek meg…

…majd fél 8 körül már Tibor olvasónk küldött fotókat, amint a csacsival a Londoni körúton bandukolnak. Természetesen úgy, ahogy kell, a zebrán:

A nem mindennapi látványt mindenki jól megnézte magának, arra azonban kíváncsiak lennénk, hogy a csacsi hogy tűrte a belváros forgalmát.

FRISSÍTVE: A SZAMÁR KÖSZÖNI SZÉPEN, KITŰNŐEN VAN

Cikkünk megjelenését követően nem sok idő kellett, már ki is derült, kik sétáltatták meg a csacsit Szegeden, az egyik illető pedig nem más, mint az év trubadúrja, azaz Tatár Botond, a fiatal költő. Mint megtudtuk, a szamár kitűnően van és vendégségbe ment a Hajnóczy utcába. Volt is nagy meglepés, amikor a srácok beállítottak a szamárral, de az biztos, hogy erről vers is fog születni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb