Mindenmás

A jövő oktatása most Szegeden landol: Üdvözöl a Tinker Labs!

Készülj fel, Szeged, mert az oktatás forradalma most üti fel a fejét városunkban! Szeptember 9-én nyitja meg kapuit a Tinker Labs Iskola Szegeden, hogy felforgassa az oktatás hagyományos sztereotípiáit. A Tinker Labs egy valódi STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) varázslat, ahol a tudománytól a művészeteken át a technológiáig minden terület összefonódik, hogy a gyerekekből kreatív géniuszokat faragjon 4-14 éves korig.

Szeged Kreatív Központja: A Tinker Labs nem csak egy iskola, hanem a kreativitás mekkája. Az iskola a diákokat ösztönzi, hogy hozzanak létre, gondolkozzanak innovatívan és találjanak megoldásokat a valós életből merített kihívásokra. Az STEAM-oktatás a legújabb trend, és a Tinker Labs ezt egy új dimenzióba emeli, hogy a gyerekek ne csak passzív hallgatók legyenek, hanem aktív részesei a saját tanulási folyamatuknak.

Kiemelkedő Lehetőségek: A szeptemberi beiratkozóknak egy fantasztikus lehetőség áll rendelkezésére: 10% kedvezmény a tandíjból. Ez egyedi alkalmat kínál azoknak a családoknak, akik szeretnék, hogy gyermekeik az új oktatási paradigmával induljanak neki az iskolai éveknek. Együtt építhetitek a jövőt, miközben sporoltok is!

Vezető Oktatóval Szemtől Szemben: Különleges pillanatokat osztunk meg veletek a cikkben, ugyanis sikerült elkapnunk a Tinker Labs Szeged vezető oktatóját egy izgalmas interjú erejéig. Kiderül, hogyan lesz az iskola a kreativitás és innováció fészke, és milyen elképzelésekkel és szenvedéllyel készülnek a nagy nyitásra.

Készülj a Forradalomra: Szeged, a jövőd most van a kezedben! A Tinker Labs Iskola nem csak egy intézmény, hanem egy lehetőség az újratervezésre. A gyerekek új szemszögből nézhetik meg a világot, és a mindennapi élet kihívásaira kreatív és egyedi megoldásokat találhatnak. Ne maradj le az iskolakezdés forradalmáról, és csatlakozz a Tinker Labs csapatához!

A Tinker Labs Iskola megérkezett Szegedre, és vele együtt a lehetőségek színes skálája tárul elénk. Változtasd meg a jövőt már ma a Tinker Labs segítségével!

TINKER LABS

Pulz utca 46/B., Szeged, Hungary
+36 20 277 3217
[email protected]
www. tinkerlabs.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb