Kikapcs

Elindult az igazi szegedi rendezvény-dömping: nagyot robbant az Ízek Birodalma

Ízek Birodalma, a szegedi gasztronómiai élet egyedülálló élményforrása, új lendületet és kreativitást hozva az étel és kultúra összefonódásába, büszkén jelenti be a hatalmas sikerű Kállay estek folytatását. A Szeged365.hu kiváltságos lehetőséget kapott, hogy exkluzív interjút készítsen Veszelinov Maricával, az Ízek Birodalma megálmodójával és az eseménysorozat motorjával.

Az első Kállay est, mely a Cserháti est volt, óriási sikert aratott, bebizonyítva, hogy Szeged szívében van helye az egyedülálló és magával ragadó gasztronómiai és kulturális eseményeknek. Az eseménynek köszönhetően a város lakói egy felejthetetlen este keretében élvezhették a finom ételeket és a minőségi szórakozást.

Most, amint a város még mindig az első est varázsának hatása alatt van, Marica újabb izgalmas élménnyel készül. A Kállay estek második állomása Edit Piaf életének és műveinek felidézése lesz, melyet a Magyarországi Szerb Színház két tehetséges tagja fog feldolgozni. A Párizs hídjai rendezvénnyel az Ízek Birodalma egy új dimenziót ad hozzá kulturális repertoárjához, egyesítve a zene, a színjátszás és a gasztronómia művészetét.

Marica elárulta a Szeged365 Familynek azt is, hogy milyen meglepetések vannak még a tarsolyában. Egy dolgot elárulhatunk: a legkisebbektől az idős korosztályig, mindenkire gondolt ismét. Nézd meg az exkluzív interjút, amiből kiderül, melyik két neves előadóval találkozhatsz szeptember 7-én az Ízek Birodalmában.

Érdemes sietni az asztalfoglalással, ugyanis a férőhelyek száma korlátozott. Jegyet vásárolni a Petri Gábor út 5. szám alatt tudsz az Ízek Birodalmában. Érdemes vacsorajegyet váltanod, ugyanis titokban Marica azt is elárulta, hogy milyen gasztronómiai csodákkal vár titeket, szóval érdemes figyelni az Ízek Birodalma Facebook oldalát, ahol hamarosan Ti is láthatjátok a vacsora részleteit.

Mi is kaptunk két jegyet a rendezvényre, és ezt most ki is sorsoljuk közöttetek. Irány a Szeged365 Facebook oldala, ahol kommentben csak azt kell megírnod, melyik francia művésznő életét dolgozzák fel az Ízek Birodalmában szeptember 7-én.

Vacsorás jegyek: 11900,- Ft
Belépő jegy: 7900,- Ft
A jegyek megvásárolhatók az Ízek Birodalma Delikáteszben!
Cím: Újszeged, Petri Gábor út 5.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb