Mindenmás

Cseresznye nagyságú jég esett Makón, másodfokú riasztást kaptunk felhőszakadás miatt Csongrád-Csanád vármegyére (videóval)

Egyre többfelé morajlik az ég keleten, a zivatarok fő kísérőjelensége a felhőszakadás lehet, ezért másodfokú, narancs riasztás adott ki a vármegyénkre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Makót már elkapta a jégeső, és a nap folyamán bármikor kipattanhat még egy-egy zivatar.

A jégesőről egy videót is feltöltöttek a Dél-Alföld meteorológia nevű Facebook oldalra, melyen jól látszódik, hogy kiadós eső és jég kísérte a makói zivatart:

Mint a kommentek között írták, szerencsére nem tartott sokáig a jégeső, de ami volt, az viszont jó nagy szemű. Az oldal szerint volt, ahol cseresznye nagyságú jég is esett:

Az előrejelzések szerint egyébként ma bármikor lehetnek záporok, zivatarok, helyenként felhőszakadás és jégeső is. Zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. Másodfokú riasztás van érvényben Csongrád-Csanád vármegyében a felhőszakadás veszélye miatt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb