Kikapcs

Érkezik Szegedre a Párizs hídjai Edith Piaf est, a Magyarországi Szerb Színház vendégjátékában!

Az előző sikeres rendezvények után ismét különleges estére hívjuk a Szegedi közönséget. Szeptember 7-én, csütörtökön, az Ízek Birodalma Delikátesz és Bisztró ad otthont a “Párizs hídjai zenés est Edith Piaf életéről” című rendezvénynek. Az est célja, hogy elhozza Edith Piaf varázslatos világát közönségünknek, olyan módon, ahogy még sosem láthatták.

“Meghalok, és annyi mindent mondanak majd rólam, hogy már senki nem tudja ki is voltam valójában. Azt gondolják ennek nincs olyan nagy jelentősége? Igaz. Mégis bánt ez a gondolat. Éppen ezért, amíg még tudok, beszélni akarok magamról. Vállalva akár a botrányt is. Vállalva akár a szánalmat is.”

Ezek a szavak Edith Piaf tollából származnak, és pontosan kifejezik azt a vágyat, hogy életének igazságát és érzéseit megörökíthesse a világ előtt. Az Ízek Birodalma most lehetővé teszi, hogy az érdeklődők bepillanthassanak az énekesnő mozgalmas életébe egy egyedülálló és emlékezetes zenés est keretében.

A nagy érdeklődésre való tekintettel korlátozott a létszám, és a részvétel regisztrációhoz kötött. Jegyek kaphatók a helyszínen, az Ízek Birodalma Delikáteszben, mely címe: Újszeged, Petri Gábor út 5. Az est részleteiről Veszelinov Maricával beszélgettünk, aki elárulta, miért olyan különleges hely szerinte Párizs:

Az este során az élet és a dalok összefonódása a két tehetséges művész közreműködésével valósul meg:

  • VARGA KLÁRI JÁSZAI MARI DÍJAS MŰVÉSZNŐ szívhez szóló előadásmódjával eleveníti meg Edith Piaf emlékét.
  • RUSZ MILÁN JÁSZAI MARI DÍJAS MŰVÉSZ ÚR tangóharmonikán kíséri a dalokat, hozzájárulva az est hangulatához.

Az előadás során az énekesnő legismertebb slágerei szólalnak meg, melyek mélyen beleivódtak a világ kulturális örökségébe. A jegyek két kategóriában érhetők el:

  • Vacsorás jegy: 11 900 forint
  • Belépő jegy: 7 900 forint

Az Ízek Birodalma és az előadók izgatottan várják mindazokat, akik szívesen részesei lennének ennek az emlékezetes és kulturális élménynek. Ha szeretnél részt venni ezen a különleges programon, ne habozz, regisztrálj mielőbb, és szerezd meg a jegyed!

Regisztráció és információ:
Telefonszám: +3670532-4600
E-mail cím: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb