Mindenmás

MotoGP 2.0, szegedi verzió: szombat este sem pihentek a motorosok, ismét városszerte száguldoztak

Az utóbbi pár napban valóságos versenypályává változott Szeged éjszaka, a belváros több pontján is bömbölő motorosokra panaszkodtak a város lakói. Miután tegnap több olvasónk is megkereste szerkesztőségünket a problémával, szombat este is hallhatóak voltak a motorok a város több pontján, több szegedi Facebook-csoportba került fel bejegyzés a hangos motorosokkal kapcsolatban.

A pénteki eseményeket követően szombat este is hatalmas hanggal száguldoztak végig a városon a motorosok, akikre már több napja panaszkodnak a szegediek. A Szegeden közlekedünk nevű Facebook-csoportban szombat este 23 óra után többen is panaszkodtak arra, hogy ismét megjelentek a száguldozó motorosok városszerte. Volt olyan is, aki arra panaszkodott, hogy a hatalmas hangzavar miatt a kisgyerekek is felriadtak az éjszaka során.

PÉNTEKEN IS VÁROSSZERTE HALLHATÓAK VOLTAK A MOTOROSOK

“Az elmúlt 3 órában 20 percenként róják a motorosok a várost és 150km/h-s sebességgel, hangzavarral száguldanak el az ablakaink alatt, pedig este 11 óra is elmúlt” – írta meg szerkesztőségünknek még péntek este Olvasónk, Balázs. Másik Olvasónk, Péter is ugyanezt tapasztalta, mint írta, olyan nagy robajjal vannak, mintha versenyeznének.

TAVALY MOTOROS RENDŐRÖKET VETETTEK BE ÉJSZAKÁNKÉNT

Az, hogy ez Szegeden állandó probléma mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már tavaly is erre panaszkodtak a városiak. Rendre döngettek végig a motorosok a Rókusi és Makkosházi körúton, valamint a Csongrádi sugárúton is, de úgy néz ki, hogy az útvonal kibővült erre az évre. Olvasói beszámolók szerint ugyanis a Nagykörút, a Kossuth Lajos sugárút, a Csongrádi sugárút, a Moszkvai körút, a Petőfi Sándor sugárút, a Móravárosi körút, valamint a Rókusi körút és az új ELI út irányából is hallani lehetett a motorosokat. Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, történt-e intézkedés az ügyben, amint válaszuk megérkezik, cikkünket frissítjük.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb