Sport

Nagyon szoros az élboly az NB II-ben! Egy ponttal jöttünk ma haza Kozármislenyből

A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Szeged nem bírt a Kozármislennyel. A Vasas nyert, a Csákvár legyőzte a nyeretlen Mosonmagyaróvárt, míg a Siófok és a Haladás döntetlent játszott egymással, így a hatodik helyen állunk a tabellán.

A hazai csapat előrébb volt és van is a tabellán, de egyértelműen győzni ment a Szeged. Az első félidőben sajnos nemhogy nem szereztük meg a vezetést, a hosszabbításban hátrányba kerültünk.

A második félidőben egy szimpatikus hajtós Szeged jött ki az öltözőből: azonnal az ellenfélnek estünk. Jó volt látni mennyire hajtottak a fiúk és az első percekben meg is lett az eredménye, Bíró Bence fantasztikus góllal egyenlített.

A második félidőben több helyzetünk is volt de sajnos nem sikerült elhozni a három pontot. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia jelenleg a hatodik helyen áll 12 ponttal, a tabella élén pedig az ETO FC Győr mindösszesen 15 ponttal.

Merkantil Bank Liga 7. forduló
HR-RENT Kozármisleny – Szeged-Csanád GA 1-1 (1-0)
Kozármisleny,
 600 néző. Vezette: Derdák Marcell (Kulman Tamás, Mohos Milán)
HR-RENT Kozármisleny: Lékai – Beke P., Gajág, Füredi, Turi – Nagy E., Kozics (Sági, 78.) – Vajda R. (Hegedűs M., a szünetben), Kirchner (Major S., 57.), Molnár Á. (Barkóczi, 57.) – Nagy K. (Horváth P., 57.). Vezetőedző: Aczél Zoltán
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera N., Szilágyi Z., Nagy Zs., Tóth B. – Prosser (Doncsecz, 90+3.), Haris (Palincsár, 68.), Nyári P. (Borvető, szünetben) – Gajdos (Márkvárt, a szünetben), Bíró B. (Magyar Zs., 90+3.), Óvári. Vezetőedző: Aleksandar Stevanovic
Gól: Molnár Á. (45+1.), ill. Bíró B. (48.).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb