Sport

Vasárnap ismét pályán a Szeged-Csanád GA: a Kozármisleny ellen feledtetnék a múlt heti vereséget

Egészen az előző fordulóig veretlen volt a Szeged-Csanád GA az NBII-ben, egy hete vasárnap viszont hazai pályán kaptak ki a Csákvár együttesétől 2-0-ra, amivel véget ért a 123 napon át tartó veretlenségi széria. Alekszandar Sztevanovics fiai vasárnap délután a Kozármisleny ellen javíthatnak.

Öt fordulón keresztül veretlen volt a Szeged-Csanád GA az NBII idei szezonjában, legutóbb viszont hazai pályán, a Szent Gellért Fórumban kaptak ki a Csákvár csapatától, ami miatt egy hosszú veretlenségi széria is megszakadt. A kék-feketék hat forduló után, 11 ponttal a hatodik helyről várhatják a Kozármisleny elleni megmérettetést – közölte a klub.

OSZTÁLYOZÓN ŐRIZTE MEG NBII-ES TAGSÁGÁT A KOZÁRMISLENY

A Kozármisleny FC az előző szezonban a 16. helyen végzett az Merkantil Bank Ligában. A Baranya vármegyeiek az Iváncsa ellen összesítésben 3-1-re megnyert osztályozón őrizték meg NB II-es tagságukat. Ennek ellenére ebben a szezonban kiváló formában játszanak, az elmúlt hat mérkőzésükből négyet megnyertek, így jelenleg a tabella harmadik helyén állnak. Az előző fordulóban 2-1-re nyertek az addig még veretlen Budafok otthonában. A Szeged-Csanád GA és a Kozármisleny korábban összesen hat alkalommal találkozott egymással: 4 szegedi győzelem mellett egy döntetlen és egy mislenyi siker született.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS: NEM A LEGJOBB PILLANATBAN JÖN EZ A MÉRKŐZÉS

Alekszandar Sztevanovics: ,,Nem a legjobb pillanatban jön ez a mérkőzés, főleg azok után, ahogyan a Csákvár ellen játszottunk. A héten volt egy hosszú megbeszélésünk, ahol feltártuk a problémák forrását. Néha előfordul, hogy rosszul játszunk, ilyenkor a legfontosabb, hogy megtanuljuk a leckét. Továbbra is hiszek a játékosaimban, remélem, tanultak a legutóbbi vereségből. Minden ellenféllel szemben agresszív és kemény védekezéssel, kompaktan és gyors támadásokat vezetve kell futballoznunk! Ez alól nem kivétel a kozármislenyi mérkőzés sem. Nem lesz egyszerű, hiszen minden csapat extra motivációval lép pályára ellenünk. Ugyanakkor, nem fordulhat elő, hogy ellenfelünk motiváltabb legyen, mint mi! Nagy akarással, teljes odaadással és maximális koncentrációval kell játszanunk vasárnap. Hiszek a játékosaimban és bízom a jó eredményben!” – mondta el a mérkőzést előtt a szegediek vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb