Mindenmás

BREAKING! Csodával határos módon megtalálták Feri bácsit, aki két napja tűnt el Szegeden! Exkluzív interjú a megtalálóval! (fotók)

A sok rossz hír között igazi öröm beszámolni erről: a két napja eltűnt V. Ferencet megtalálták. Petrács Alex, akit a szegediek Axefly-ként ismernek, elsőként egy papucsot talált meg, majd később a papucs közelében az eltűnt személy is előkerült. Gigantikus RESPECT a Dél-alföldi Off-Road és Túra Katasztrófavédelmi Egyesületnek, akik a lehető leggyorsabban elindultak Feri bácsit megkeresni. Sikerrel jártak!

Ahogyan arról előzetesen beszámoltunk, péntek délután tűnt el egy idős szegedi férfi, aki 17:45-kor sétált ki az otthonából és azóta nem találják. Az utolsó kép, amely róla készült, egy biztonsági kamera felvétel volt. Itt kértük a Szeged365 Family segítségét is:

Petrács Alex exkluzív nyilatkozott a Szeged365 Family-nek: csak ma tudta meg, hogy segíteni kell a keresésben, de sajnos olyan nagy szél volt, hogy a drónnal nem tudott felszállni a levegőbe. Ekkor írt a Dél-alföldi Off-Road és Túra Katasztrófavédelmi Egyesületnek, amelynek Ő is tagja, hogy tudnak-e segíteni a keresésben. Róluk itt külön írtunk tavaly:

A Dél-alföldi Off-Road és Túra Katasztrófavédelmi Egyesület vezetője, Gyuris Norbi párjával autóval indult a keresésre, Alex pedig nevelt fiával, Bihari Dániellel az off-road motorokkal, és reménnyel a lelkükben indultak neki a sűrű növényzetnek.

“Biztos vagyok benne, hogy az égiek segítettek. Elképesztő szerencsék volt a keresés közben, így másfél óra alatt megtaláltuk a péntek este éltünk Feri bácsit.” – árulta el nekünk Petrács Alex, aki a Szeged365 Family-nek számolt be arról is, hogy a Lendvai utcától indult a keresésre. Itt találkozott Feri bácsi lányával, aki elmesélte milyen papucs volt apukáján, mikor eltűnt. Ezt a papucsot találták meg elsőként Alexék, majd pár méterre a csodával határos módon Feri bácsit is megtalálták. Gigantikus RESPECT a D.O.R.T. Speciális Mentők-nek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb