Kikapcs

33 ezer követője lett ma FullAnyuuuu-nak, aki a Szeged365 Family hölgyeinek fel is ajánlott 2 jegyet a pénteki exkluzív estjére (videó)

FullAnyuuuu-t, azaz Suhai Niki-t egyre kevesebb embernek kell bemutatni hiszen tábora a Facebook-on napról napra nő, és már a harmadik előadására készül most pénteken. Szeretné, hogy a Szívvel-lélekkel, az igazi női esszencia ébredése című előadásán minél többen legyenek: a nők és gyermekek védelmében mindig határozottan fellépő FullAnyuuuu igazán izgalmasnak ígérkező estjére kaptunk két jegyet. Természetesen a Szeged365 Family tagjai között ki is játszuk gyorsan!

FullAnyuuuu nem véletlenül az egyik legerősebb táborral rendelkező influenszer Szegeden: humoros, sokszor elképesztően őszinte, mindig szolidárisan érzékeny, több ezer nő, család és gyermek segítője. Ereje saját elmondásában nem csak magában rejlik: sokan névtelenül segítenek adományokkal, önkéntes munkával, vagy csak éppen egy szép üzenettel ami ugyancsak nagyon fontos bizonyos kimerült élethelyzetekben.

Legutóbb az országos Mandiner is írt a szegedi anyukáról, és a jótékonykásait mi is mindig figyelemmel kísérjük.

A HUNGI-ban péntek este várja közönségét személyesen is. Erről az estéről azt írja: “Ebben az előadásban a szívem minden sarkából beszélek majd arról, milyen terheket, gondokat, kínokat, de ugyanakkor milyen fegyvereket és örömöket hordoz a női lét. Megmutatom, hogyan állhatunk helyt a záporozó feladatok, a kötelezettségek és az elintéznivalók tengerében.Én is anya vagyok, mint sokan közületek. Tudom, milyen nehéz helyt állni, úgy, hogy közben azt érezteti a világ nem vagy elég jó! 
De higgyétek el, a felhők mögött mindig ott ragyog a nap!”

Ma össze is futottunk vele a HUNGI előtt, ahol meg is lepett bennünket két jeggyel, ezeket pedig most megnyerheted ITT! Az előadására pedig itt tudsz jegyet venni, szerintünk meg tudod lepni veled anyut, nagymamát, vagy éppen a barátnődet, hiszen lelki erő minden nőnek kell!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb