Kikapcs

Csütörtökön start – így fest a frissen újranyitott JATE Klub Szegeden

Több éves szünet után a hallgatói élet közösségi és kulturális színtereként újranyit az idén ötvenéves JATE klub a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) központi épületében – írtuk meg elsőként hétfőn, majd az is kiderült, hogy a start csütörtökön lesz.

Az ikonikus szegedi szórakozóhely azóta rengeteg fotóval örvendeztetett meg bennünket a közösségi oldalán, sőt, azt is elárulták, hogy milyen partival indítják a szezont. Mutatjuk a képeket, így fest a frissen újranyitott JATE Klub Szegeden:

GÓLYABULIVAL INDÍTANAK

Mint hétfőn megírtuk, a klub nem egy egyszerű szórakozóhely lesz, hanem értékes programokat kínál az egyetemi polgároknak. Az SZTE mérete miatt fontos, hogy legyenek olyan közösségi terek, ahol a különböző karok hallgatói találkozhatnak egymással – mondta Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Hozzátette: bízik benne olyan rendezvények lesznek, amelyre azok a hallgatók kíváncsiak, akik nem csupán diplomásnak készülnek, hanem értelmiséginek. A klub csütörtökön lesz először látogatható, és az is kiderült, hogy gólyabulival startolnak. Az est folyamán Ciggi és Dj Seladi csapatja majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb