Közélet

Az árokban feküdt egy ember Vásárhelyen, többen is csak úgy elmentek mellette

Megdöbbentő, hogy ebben a rohanó világban mennyire nem figyelünk egymásra. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a történet, amit kedden délelőtt osztottak meg a HMVHLY Car Life csoportban. Mint kiderült, egy ember feküdt az árokban, viszont többen is úgy mentek el mellette, hogy rá sem hederítettek a bajban lévő személyre.

“Legyünk már egy kicsit körültekintőbbek. A Bálint utcán egy ember fekszik az árokban, és többen el mennek mellette, legalább 3-4 ember biztos…” – írta felháborodva kedden délelőtt egy tag a csoportban. A posztoló szerencsére nem tétlenkedett, ugyanis autóval gyorsan bevitte a sürgősségire. “Mire beértem vele a sürgőségire eszméletlen volt, úgy szedték ki a mentősök a kocsimból… Figyeljünk oda egymásra!!! Nem részeg volt!!” – hangsúlyozta a posztoló, Péter.

NEM EZ VOLT AZ ELSŐ ESET

A kommentek között többen is azt írták, hogy nem ez volt az első ilyen eset. Az egyik hozzászóló azt mesélte, hogy egyszer Pesten tapasztal ilyet. Így írt: “Nyugati tér. Ezer ember elment szegény ember mellett. Odamentem és beszélni sem tudott, zavart volt szinte magatehetetlen. Azonnal mentők. Kiderült hogy közel 0 volt a vércukorszintje. Azt mondták a mentősök hogy szó szerint percei voltak.”

SZEGEDEN PONT TAVALY TÖRTÉNT ILYEN

Szegeden sem ismeretlen a jelenség. Tavaly írtuk meg, hogy nyílt töréssel, eszméletlenül feküdt az úttesten egy idős bácsi a Szegedi Jégpályánál, viszont kezdetben senki sem állt meg segíteni neki. A poszt szerzője két hölgy társaságában sietett a balesetet szenvedett segítségére, később egy civilben lévő rendőr és egy környéken lakó orvos is csatlakozott hozzájuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb