Sport

EB-selejtezőre hangolódva: belvárosi cukrászdában kapták lencsevégre a magyar U21-es válogatott csapatának tagjait

Nagyszabású, nemzetközi mérkőzésnek ad otthont Szeged: 2023. szeptember 7-én, 17.45-től a Szent Gellért Fórumban csap össze a magyar és kazah U21-es válogatott, hogy továbbjussanak a 2025-ös Labdarúgó-Európa-Bajnokság selejtezőjén.

Az EB-selejtezőre hangolódva már Szeged belvárosában kapta olvasónk, Norbi lencsevégre a magyar csapat tagjait, ahogy az egyik cukrászda teraszán hódolnak az édes élvezeteknek a nagy összecsapás előtt.

A Szent Gellért Fórum méltó otthona lesz majd a hatalmas összecsapásnak, ugyanis az UEFA 4-es besorolású stadion kiváló helyszínül szolgál a hazai bajnokságok meccsein kívül akár nemzetközi mérkőzések, mint  EB selejtezők lebonyolítására is, így immáron sokadik alkalommal lehetünk házigazdái egy ilyen nívós rendezvénynek. 

A mérkőzés keretén belül ismét „hazai pályán” láthatjuk a Szeged-Csanád Grosics Akadémia korábbi középpályását, Horváth Krisztofert is, aki jelenleg az NB I-es Kecskeméti TE csapatát erősíti, amikor épp nem az ország színeiben rúgja a bőrt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szentgellertforum.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb