Mindenmás

Karambol történt Kisteleken, teljes útlezárás van érvényben (frissítve)

Szerdán fél 2 után nem sokkal három autó karambolozott Kisteleken, a Kossuth utcában – erősítette meg az információinkat a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínen teljes útlezárás van érvényben, úgy tudjuk, a tűzoltók is a helyszínre tartanak. Az elsődleges információk szerint anyagi káros baleset történt. Reméljük, tényleg nem sérült meg senki.

FRISSÍTVE: KISTEHERAUTÓ ÉS SZEMÉLYAUTÓ KARAMBOLOZOTT

Az elsődleges információk szerint három autó karambolozott Kisteleken, ám a katasztrófavédelem azt írja, hogy egy személyautó és egy kisteherautó ütközött a Kossuth utcában. A kisteleki hivatásos tűzoltók a műszaki mentés során áramtalanították a személyautót. Az érintett útszakaszon a baleset miatt forgalmi akadályra kell számítani.

FRISSÍTVE 2.0: BEFUTOTT A RENDŐRSÉG KÖZLEMÉNYE

Nem sokkal ezelőtt befutott a rendőrség közleménye is, mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. szeptember 6-án valamivel 14 óra előtt Kistelek, Kossuth utca 145. szám előtt, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök mind a két forgalmi sávot lezárták. Kerülni a környező utakon lehet. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb