Mindenmás

Sűrű nap ez a tűzoltóknak: kigyulladt egy autó Szatymazon (frissítve)

Karambol történt Kisteleken, jelenleg is teljes útlezárás van érvényben, korábban pedig az M5-ösön égett le teljesen egy kamion. Mint megtudtuk, a tűzoltóknak ezzel nem ért véget a nap, hiszen információink szerint szerdán délután fél 3 körül kigyulladt egy autó Szatymazon, a Jánosszállási kertsorban.

Úgy tudjuk, az egyik ingatlan udvarán kezdett el füstölni az autó. A helyszínre riasztották a tűzoltókat is, amint bővebb információt kapunk, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: HÉT GÁZPALACK IS VOLT A HELYSZÍNEN

A katasztrófavédelem hivatalos közleményében azt írja, hogy kigyulladt egy udvarban álló autó Szatymazon, a Jánosszállási kertsoron. A szegedi hivatásos és a sándorfalvai önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat. A helyszínen hét gázpalack is volt, melyek közül egy szén-dioxid-palack tűzzel érintkezett, egy acetilén-palackot hőhatás ért. Az egységek megkezdték az utómunkálatokat.

A kisteleki balesetről itt írtunk:

Az M5-ösön kigyulladt kamionról pedig itt:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb