Mindenmás

Szegeden terítette a drogot a házaspár, az általuk árusított marihuánából a 14 éves gyereküknek is adtak

Vádat emeltek egy szegedi házaspárral szemben, akik különféle kábítószerekkel kereskedtek és az általuk árusított marihuánából 14 éves gyereküknek is adtak – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

Saághy Flóra közölte, a párt társtettességben elkövetett jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelemmel, valamint kiskorú veszélyeztetésével vádolják.

A 14 ÉVES GYEREK IS KAPOTT A MARIHUÁNÁBÓL

A házaspár a vádirat szerint 2020-ban egy közös ismerősével állapodott meg abban, hogy ellátja őket marihuánával, amfetaminnal és más kábítószerekkel, amelyeket árusítani fognak. A jelentős mennyiségben beszerzett drogokat egy éven keresztül társasházi lakásukban, annak villanyóra-szekrényében és a garázsukban tárolták, onnan értékesítették vevőiknek. A marihuánából 14 éves gyereküknek is adtak. A nyomozás során a rendőrök nagy mennyiségű készpénz mellett egy droglaborban amfetamin készítéséhez alkalmas szereket is lefoglaltak. A főügyészség a vádlottakkal szemben fegyházbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott. A vádemeléskor személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés hatálya alatt álló elkövetők bűnösségének kérdésben a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI, Magyarország Ügyészsége

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb