Mindenmás

Kisiklott egy vonat a szomszédos vármegyében, mert az oldalának ütközött egy gépkocsi

A Mezőhegyesről Békéscsabára 9:35-kor elindult személyvonat oldalának ütközött egy gépkocsi Mezőhegyes és Belsőkamaráspuszta között a jól működő, tilos jelzést mutató fénysorompós vasúti átjárónál – számolt be az eseményekről a Mávinform a Facebook oldalán.

Mint kiemelték, az utasok közül szerencsére senki nem sérült meg, viszont a motorkocsi két tengellyel kisiklott a baleset következtében, így a műszaki mentés és a helyszínelés elhúzódhat. A vonatok nem közlekedhetnek Mezőhegyes és Mezőkovácsháza között, az utasokat pótlóbuszok szállítják.

KIVONULTAK A TŰZOLTÓK

A katasztrófavédelem azt írja, hogy összeütközött egy kisteherautó és egy két vagonból álló motorvonat Mezőhegyesen, a 4444-es út 65-ös kilométerénél, a vasúti átjárónál. A vonaton összesen nyolc ember, a teherautóban a sofőr tartózkodott. A vonat egyik szerelvénye kisiklott, a másik a sínen van, a vasúti átjárótól ötven méterre állt meg. A balesethez az orosházi és a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a mozdonyt és a gépkocsit. Az átjáróban teljes útlezárás, a vasútvonal érintett szakaszán teljes pályazár van érvényben. A társegységek is a baleset helyszínén dolgoznak.

Legutóbb júliusban volt olyan, hogy kisiklott egy vonat hazánkban. A vonat tűzveszélyes anyagot szállított. Részletek:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb