Mindenmás

Napi pakk: 29 fok és rengeteg napsütés jön csütörtökre, ma újra kitárja kapuit a JATE Klub Szegeden

Újabb csodálatos nap kezdődik Szegeden! Még ma is velünk marad a felhőtlen napsütés, és közel 30 fok lesz a Napfény Városában. Több éves szünet után ismét kitárja kapuit a JATE Klub, és kiállításmegnyitó is lesz a Somogyi-könyvtárban. Befutott a Szeged 365 napi pakk, benne minden hasznos infóval!

NÉVNAPOSOK ÉS LENGYEL TAMÁS SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Regina, Dusán, István, Ivor, Kósa, Márkus, Menyhért és Stefán nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 87 éve született Buddy Holly amerikai énekes, dalszerző a rock and roll úttörője,
  • 62 éve Szájer József jogász, politikus, a Fidesz alapítója, egykori frakcióvezetője, a Magyar Országgyűlés ex-alelnöke, volt Európai Parlamenti képviselő,
  • 50 éve Fullajtár Andrea Jászai Mari-díjas színésznő,
  • 41 éve Szász Emese Judit olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó,
  • 46 éve pedig Lengyel Tamás, Jászai Mari-díjas színész, filmszínész.

MARAD A MELEG, NYÁRIAS IDŐJÁRÁS

Csütörtökön is marad a meleg, csapadékmentes idő Szegeden. Felhők alig lesznek az égen, szinte zavartalan napsütésben lesz részünk. Csak kevés helyen lehet élénk a szél. A friss hajnalt követően délutánra 25 és 31 fok közé melegedhet a levegő.

MA NYIT A JATE KLUB SZEGEDEN

Több éves szünet után a hallgatói élet közösségi és kulturális színtereként újranyit az idén ötvenéves JATE klub a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) központi épületében – írtuk meg elsőként hétfőn, majd az is kiderült, hogy a start ma, azaz csütörtökön lesz.

KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ A SOMOGYI-KÖNYVTÁRBAN

Rácz Mária műpártoló ex libris gyűjteményéből nyílik kiállítás csütörtökön a szegedi Somogyi-könyvtárban. A műgyűjtő nevére készült 115 könyvjegyből nyolcvanat mutatnak be a tárlaton.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb