Kikapcs

Vastapssal ünnepelték FullAnyuuuu -t! A szeptemberi esték sosem voltak még ilyen meghitt és inspirálóak Szegeden.

Szeged, az alföldi gyöngyszem, nem csupán a csodálatos épületeiről és kulturális örökségéről híres. A város időről-időre otthont ad olyan eseményeknek, amelyek megragadják a lélek mélységeit. A tegnapi estén FullAnyuuuu előadása volt ilyen; egy olyan alkalom, ahol a szegedi hölgyek feltöltődtek, és közösen fedezték fel az igazi női esszenciát.

Kevesen vannak, akik képesek egy ilyen mély és egyszerre közvetlen előadást tartani, de FullAnyuuuu már bizonyított. Az előadó, akinek Facebook-oldalát több mint 33 ezer ember követi, megérti a nők által megélt kihívásokat és küzdelmeket, hiszen ő maga is anya és nő. Az előadásán szóba kerültek a szívünk mélyén őrzött terhek, a kételyek és az örömök, a mindennapi hősök és az élet nagy kérdései.

“Én is anya vagyok, mint sokan közületek. Tudom, milyen nehéz helyt állni, úgy, hogy közben azt érezteti a világ, hogy nem vagy elég jó! De higgyétek el, a felhők mögött mindig ott ragyog a nap!” – mondta FullAnyuuuu, és ezek a szavak mélyen megérintették a jelenlévőket.

Az előadás végén vastapssal jutalmazták az előadót, ami egyértelműen mutatja, hogy a szegedi közönség értékeli és szereti, amit képvisel. Nem csoda, hogy a jegyek olyan gyorsan elfogytak; FullAnyuuuu egy olyan nő, akinek az üzenete nemcsak az online térben, de a valóságban is képes berobbanni és pozitív változásokat hozni az emberek életébe.

NE MARADJ LE A KÖVETKEZŐRŐL

Ha nem szeretnél lemaradni a következő FullAnyuuuu eseményről, akkor, hogy egy kicsit haza is beszéljünk, figyelj nagyon bennünket, mert az előadáson megígérte nekünk, hogy az ünnepi előadására 20 jegyet felajánl exkluzív a Szeged365-nek, vagyis nekünk. GALÉRIA:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb